chokoladeknapper

Vælg mellem de lækre varianter af chokoladeknapper til dit bagværk.

Find din favorit overtrækschokolade blandt de nedenstående.

 

Noir 66%

150 g 66% chokoladeknapper

Noir Patissier

1 kg 55% chokoladeknapper

Blanc Patissier

850 g 35% hvide chokoladeknapper

Vælg din favorittype

La Pepa de Oro 80 % mørk chokolade

Oprindelse: Ecuador. Traditionel Varietet : Cocoa Nacional (Forastero).

Sammensætning:

80% Kakao og 42,3% Fedt

Ingredienser: Ecuador kakaomasse*, rørsukker*, emulgator: solsikke lecithiner, vanilje ekstrakt*.

* Økologisk dyrket eller produceret.

 

overtraekschokolade Kaoka - Chokofair 

Arroyuna mørk chokolade 72%

Oprindelse: Den Dominikanske Republik. Traditionel Varietet : Trinitario.

Sammensætning:

72% kakao and 43% Fedt.

Ingredienser: Dominikansk kakaomasse*, rørsukker*, kakaosmør*, vanilje ekstrakt*.

* Økologisk dyrket eller produceret.

moerk overtraekschokolade Kaoka - Chokofair  

Rio Arriba

Oprindelse: Ecuador. Traditionel Varietet : Cocoa Nacional (Forastero).

Sammensætning:

70% Kakao og 41,9% Fedt

Ingredienser: Ecuador kakaomasse*, rørsukker*, kakaosmør*, emulgator: solsikke lecithiner, vanilje ekstrakt*.

* Økologisk dyrket eller produceret.

chokoladeknapper Kaoka - Chokofair 

 

Tchiloli mørk chokolade 66% fra São Tomé

Chokolade med frugtagtige og fyldige noter.

Oprindelse: São Tomé.
Traditionel Varietet: Amelonado (Forastero).

Sammensætning:

66% kakao and 40,9% Fedt.

Ingredienser: São Tomé kakaomasse*, rørsukker*, kakaosmør*, emulgator: solsikker lechitin, vanilje ekstrakt*.

* Økologisk dyrket eller produceret.

São Tomé Tchiloli chokoladeknapper Kaoka - Chokofair 

 

Amelandro

Chokolade med frugt- og kakaosmag.

Oprindelse: Ecuador.
Traditionel Varietet: Nacinal og Amelonado (Forastero), Trinitario.

Sammensætning:

61% Kakao og 38,2% Fedt

Ingredienser: Kakaomasse*, rørsukker*, kakaosmør*, emulgator: solsikke lecithiner.

* Økologisk dyrket eller produceret.

chokoladeknapper Kaoka - Chokofair 

 

Ambroya mørk chokolade 58% fra Den Dominikanske Replublik

Chokolade med frugtagtige og fyldige noter.

Oprindelse: Den Dominikanske Republik.
Traditionel Varietet: Trinitario.

Sammensætning:

58% kakao and 38,6% Fedt.

Ingredienser: Dominikansk kakaomasse*, rørsukker*, kakaosmør*, vanilje ekstrakt*.

* Økologisk dyrket eller produceret.

chokoladeknapper Kaoka - Chokofair 

 

Anthikao

Chokolade med frugt- og kakaosmag.

Oprindelse: Ecuador.
Traditionel Varietet: Nacinal og Amelonado (Forastero), Trinitario.

Sammensætning:

55% Kakao og 33,0% Fedt

Ingredienser: Kakaomasse*, rørsukker*, kakaosmør*, emulgator: solsikke lecithiner og vanilje ekstrakt*.

* Økologisk dyrket eller produceret.

overtraekschokolade Kaoka - Chokofair 

 

Mikolo lys overtrækschokolade 37% fra Den Dominikanske Republik

Mælkechokolade med kakaoagtige noter.

Oprindelse: Den Dominikanske Republik.
Traditionel Varietet: Trinitario.

Sammensætning:

37% kakao and 38,0% Fedt.

Ingredienser: Dominikansk kakaomasse*, rørsukker*, kakaosmør*, mælkepulver*, emulgator: solsikke lecithin, vanilje ekstrakt*.

* Økologisk dyrket eller produceret.

lys overtraekschokolade Kaoka - Chokofair 

 

Ankha

Hvid chokolade med mælkenoter.

Oprindelse: Ecuador.
Traditionel Varietet: Nacinal og Amelonado (Forastero), Trinitario.

Sammensætning:

35% Kakao og 41,0% Fedt

Ingredienser: Kakaomasse*, rørsukker*, kakaosmør*, mælkepulver*, emulgator: solsikke lecithiner og vanilje ekstrakt*.

* Økologisk dyrket eller produceret.

hvid overtraekschokolade Kaoka - Chokofair 

Mikolo lys overtrækschokolade 32% fra Den Dominikanske Republik

Mælkechokolade med søde og mælkeagtige noter.

Traditionel Varietet:Nacional og Amelonado (Forastero), Trinitario.

Sammensætning:

32% kakao and 31,6% Fedt.

Ingredienser: Kakaomasse*, rørsukker*, kakaosmør*, mælkepulver*, emulgator: solsikke lecithin, vanilje ekstrakt*.

* Økologisk dyrket eller produceret.

lyse chokoladeknapper Kaoka - Chokofair