Oversigt over chokoladeknapper

Vælg mellem de lækre varianter af chokoladeknapper til dit bagværk.

Find din favorit overtrækschokolade blandt de nedenstående.

 

Vælg din favorittype

La Pepa de Oro 80%

Oprindelse: Ecuador.
Traditionel Varietet : Cocoa nacional (Forastero).

Arroyuna 72%

Oprindelse: Den Dominikanske Republik.
Traditionel Varietet : Trinitario.

Rio Arriba 70%

Oprindelse: Ecuador.
Traditionel Varietet : Cocoa Nactional (Forastero)

Tchiloli 66%

Chokolade med frugtige og fyldige noter
Traditionel Varietet : Amelonado (Forastero).

Amelandro 61%

Chokolade med frugt- og kakaosmag.
Traditionel Varietet: Nacinal and Amelonado (Forastero), Trinitario.

Ambroya 58%

Oprindelse: Den Dominikanske Republik.
Traditional Varietet : Trinitario.

Anthikao 55%

Chokolade med frugt- og kakaosmag. Traditionel Varietet: Nacional and Amelonado (Forastero), Trinitario.

Mikolo 37% - Mælkechokolade

Mælke chokolade med kakao noter.
Oprindelse: Den Dominikanske Republik.
Traditionel Varietet: Trinitario.

Ankha - Hvid chokolade 35%

Hvid chokolade med mælkenoter.
Traditionel Varietet: Nacional and Amelonado (Forastero), Trinitario.

Mikolo 32% - Lys chokolade

Mælkechokolade med søde mælkenoter.
Traditionel Varietet: Nacional and Amelonado (Forastero), Trinitario.