chokoladeplader

Vælg mellem de lækre varianter af chokoladeplader til dit bagværk.

Find din favorit overtrækschokolade blandt de nedenstående.

 

Vælg din favorittype

Ecuador 80% mørk chokolade 100g

En sensationel oplevelse for chokoladeelskere. Uden tilsat smør har denne chokolade en overraskende rig og aromatisk smag.
Denne mørke chokolade med 80% kakaoindhold fra Ecuador, kombinerer både frugtige og blomsteragtige smage, samt en stærk smag af kakao.

Noix de Coco – Mørk chokolade med mælk og kokos

Denne intense fairtrade og økologiske chokolade rammer den søde tand med de delikate flager af ristede kokosnødder og 55% mørk chokolade. En eksotisk fornøjelse!

90% ren kakao pâte

En ren kakao pâte til ægte chokolade elskere, som vil have en dyb intens smag. Den kraftfulde smag fra denne chokolade, med 90% kakaomasse, frigiver smagsnuancer af frugter og blomster. Det er den typiske smag af chokolade fra Ecuador. Uden tilsat kakaosmør!

Mørk chokolade med rosiner og mandler

Denne chokolade var lavet af økologisk dyrkede ingredienser og består af en blanding af chokolade, rosiner og karameliserede mandler. Det er denne sammensætning, der giver chokoladen den så røgfyldte og frugtagtige smag.

Physalis – Mørk chokolade med gyldne bær

Physalis kaldes også ananaskirsebær. De tørrede, gyldne superbær er med til at give denne chokolade en underspillet, men meget intens, eksotisk smag. En meget original smag, som vil forføre dig.

Karameliserede kakaobønner i mørk chokolade

Mørk chokolade med karameliserede kakaobønner. Kombinerer intensiteten af en mørk chokolade med den karameliserede kakaobønnes originale karakter. 61% mørk chokolade og 100% fuld nydelse og originalitet.

Mørk chokolade med tranebær

Sødmen fra Sao Tome kakao i samhørighed med stykker af tranebær, frembringer frugtige toner forstærket af sprøde corn flakes. En rigtig god chokolade at starte dagen på, som en intens chokolademüsli.

Mørk chokolade med karameliserede hasselnødder

Blød og frugtig mørk chokolade fra Sao Tome i skøn forening med let karameliserede hasselnødder. Nødderne understøtter chokoladens egen sprødhed og giver en helhedsfornemmelse i den mørke chokolade.

Karameliserede kakaobønner i 61% mørk chokolade

Små karameliserede kakaobønner blandet med den bløde mørke chokolade giver en knasende fornøjelse.

Mørk chokolade med 70% kakaomasse og kakaobønner

En karakterfuld chokolade med 70% kakao fra forskellige oprindelseslande. Kakaobønner tilføjet for at give chokoladen dens rige og lange eftersmag med en mild syrlig fornemmelse. Meget spændende chokolade!

Sao Tomé 75% mørk chokolade

Frugtig og fyldig mørk chokolade af kakaobønner kun fra Sao Tome og Principe. Denne chokolade vil overraske dig med dens kraftige aromatiske styrke, samt dens fyldighed og balance du føler i munden.

Fleur de Sel - mørk chokolade med salt

Oplev en knasende sprød fornemmelse af salt kombineret med 70% mørk chokolade fra den Dominikanske Republik. Et meget interessant mix, der kan give lyst til mere.

Mælkechokolade med kokos

Find friskheden af den ristede kokos i den cremede mælkechokolade! 32% mælkechokolade og kokosnød giver dig det ultimative inden for frisk mælkchokolade creme. Opskriften er specielt udviklet til at glæde gourmeternes ganer, men er også en af kokkens yndlingschokolader!

Mørk chokolade med hindbær 55% kakao

Denne 55% mørke hindbær chokolade fra Kaoka, vil vække dine smagsløg takket være intensiteten af kakaoen og dens frugtagtig smag! Pladen vækker glæde i hjertet og smelter lifligt på tungen med forskønnende, frugtige noter for den ivrige kakaoelsker.

Mørk chokolade 55% med appelsiner fra Sicilien

En mørk chokolade der kombinerer fløjlsbløde kakaonuancer med søde appelsindufte fra Sicilien. En ren gourmetoplevelse.

Mælkechokolade med 36% kakao

Mælkechokolade af 36% kakao. Selvom Kaokas specialitet er mørk chokolade, har de udviklet og tilføjet denne meget behagelige sammensætning af kakaopasta, mælk og sukker som balancerer perfekt. En glæde for dig som foretrækker mælkechokolade og en fornøjelse i munden!