40 71 71 54 info@chokofair.dk

Om 0s

Velkommen til Chokofair! (tidligere kendt som Entrenous)

Hvem er Chokofair?

Læs om, hvorfor vi har valgt at fokusere på økologi og fairtrade.

Coffee Bean

Kaoka gourmet

Vi er gourmeter til fingerspidserne og putter ikke noget i munden, som ikke lever op til de højeste standarder – både hvad angår smag og produktionsmetode. For eksempel er økologi en selvfølge.
Det er heller ikke uvæsentligt for os, under hvilke forhold producenterne arbejder.
Det er derfor med stolthed og glæde, at vi nu kan kalde os eneimportør i Skandinavien af KAOKA: Økologisk, Fair Trade-baseret kvalitetschokolade.
Kig indenfor og læs om vores produkter.

Coffee Bean

Kvalitet og ansvar

Det franske chokoladefirma KAOKA har eksisteret siden 1993 og sælger bl.a. sin økologiske kvalitetschokolade i Frankrig, England, Grækenland, Canada, Portugal, Japan og Skandinavien. Lige fra begyndelsen har forretningskonceptet stået på to grundpiller: optimal smagskvalitet og et aktivt, respektfuldt engagement i kakaoproducenternes forhold.

Kort sagt kan Kaoka beskrives som når ansvar og kvalitet går hånd i hånd.

Coffee Bean

Produktionsforhold

KAOKA har udvalgt tre dyrkningsområder, hvor kakaoplanten har særlig gunstige forhold, og som giver chokolade med hver sin karakteristiske smag. 
KAOKA er aktivt tilstede hos kakaoproducenterne i de fire programlande: Ecuador, Haiti, Den Dominikanske Republik og Sao Tome. Her hjælper KAOKA med at analysere og løse forskellige problemstillinger – både af teknisk og økonomisk art. Det sikrer den bedst mulige kvalitet af produkterne. Men det gør samtidig de små producenter bedre i stand til at organisere sig i stærke og effektive kooperativer. 
Dette langsigtede engagement og en bæredygtig udviklingsstrategi er – sammen med en garanteret fair mindstepris – det er det der skal til for at sikre en lovende og stabil fremtid.

Hvad er Kaoka?

Se en lille video om, hvad Kaoka er, og hvilket arbejde de gør for producenter af kakao verden over.

 

Der er særligt tale om Ecuador, Sao Tomé og Principe, samt Den Dominikanske Republik. Senest er Peru blevet tilføjet til de områder, som Kaoka får sine økologiske kakaobønner fra.

Varianter

Lokationer

KontaKt

Telefon

40 71 71 54

Mail

info@chokofair.dk

Adresse

Vi har ikke en fysisk adresse, du kan besøge os på, men vi kommer gerne ud til dig!